18 aprilie 2024
GRAV ACCIDENT de circulaţie la Ilfoveni! O maşină cu 5 muncitori s-a răsturnat de mai multe ori! Un elicopter SMURD a intervenit!

GRAV ACCIDENT de circulaţie la Ilfoveni! O maşină cu 5 muncitori s-a răsturnat de mai multe ori! Un elicopter SMURD a intervenit!

ilfoveni5O masina, in care se aflau 5 muncitori, s-a rasturnat, in aceasta dimineata, la Ilfoveni, pe DN 71, care leaga Targoviste de Bucuresti.

Patru dintre barbati au fost raniti si au avut nevoie de ajutorul medicilor.

ilfoveniAfara ploua torential, iar cei din autoturism povestesc ca au intrat in depasire, iar o alta masina ce venea din fata a fost cat pe ce sa ii loveasca.

ilfoveni1Atunci soferul a tras brusc de volan, iar masina s-a rasturnat de mai multe ori si s-a oprit intr-un pom de pe marginea drumului.

Satenii au sunat la 112, iar la fata locului s-au mobilizat mai multe echipaje de salvatori…

ilfoveni8GHIORGHIŢA CATRINA, martor: “Erau la cap, plin de sange. Am alergat sa sun la ambulanta. El se certa cu unul din fata, ca de ce nu e atent, a vrut sa intre in depasire, n-a mai avut timp si a intrat in ei”

ilfoveni3BOGDAN DINU-medic SMURD Bucureşti: “Am preluat cea mai grava victima, barbat de 46 de ani, TCC nivel 0, plaga importanta de scalp si cu o contuzie de genunchi”

ilfoveni6ALEXANDRU CARP, pasager: “Am depasait noi, un baiat nu ne-a vazut ca depasim, a dat si el sa depaseaza, soferul a tras mult stanga, ne-a furat apa, a intrat in copac aici”

ilfoveni4comisar şef IOAN NICOLAE, şeful SPR Dâmboviţa: “Conducatorul unui autoturism nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabil alunecos, la revenirea pe banda sa a pierdut controlul asupta directiei de deplasare, s-a izbit de un cap de pod, apoi de un arbore. Au rezultat 4 victime”

ilfoveni7Soferul este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa

ilfoveni8

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial