29 martie 2024
EXCLUSIV – Târgovişte – O contabilă susţine că este UMILITĂ şi AMENINŢATĂ de şef! “Chemi pe mă-ta!” VIDEO

EXCLUSIV – Târgovişte – O contabilă susţine că este UMILITĂ şi AMENINŢATĂ de şef! “Chemi pe mă-ta!” VIDEO

Demisie cu scandal, la Targoviste! O contabila sustine ca este data afara abuziv de administratorul societatii unde abia se angajase de o luna de zile.

M-a bruscat, ma ameninta si mi-e teama sa nu mi se intample ceva si mai rau din partea sefului, sustine femeia. Ea spune ca seful i-a cerut sa plece din firma fara nicio justificare.

Cel acuzat sustine insa ca a gasit nereguli in contabilitate si pentru lipsa din gestiune noua contabila trebuie sa-si dea demisia si sa plece de acolo.

“Iesiti din institutia mea, afara! Eu ies afara afara cand mi se da numar de inregistrare! Chemati politia! Si eu chem televiziunea! Chemi pe ma-ta!”, isi spuneau contabila si administratorul societatii.

Cearta intre contabila si administrator a avut loc chiar in sediul societatii. Femeia a filmat intreaga scena sa dovedeasca in fata politistilor si a inspectorilor de munca modul josnic in care este tratata de sef si refuzul acestuia de a-i da numar de inregistrare la documentele de incetare a contractului de munca

“Va rog frumos, respectati-ma! Esti si vreo desteapta, cine esti tu?! Esti libera, hai! Nu sunt libera, sunt salariatul dvs… Nu esti salariatul meu ca eu vreau sa-ti desfac contractul de munca cu litera I!”, striga seful la contabila.

Contabila, in varsta de 34 de ani, s-a angajat pe 9 aprilie anul curent, cu un contract pe o durata de 90 de zile. Zilele trecute, contabila a fost instiintata prin posta sa nu mai vina la seriviciu din cauza ca este data afara

“Nu va suparati, nu am dreptul la un numar de inregistrare pe o hartie? Nu, nu, din punctul meu de vedere puteti sa parasiti institutia, nu mai lucrati aici! Pe cale juridica ne vedem. Vreau sa las o hartie… Nu, nu sunt de acord!”, i-a transmis seful contabilei.

“M-a tot amenintat, mi-a trimis notificari acasa. M-am deplasat la sediul societatii, am fost agresata prin bruscare fizic si verbal si vreau sa clarific si eu situatia intr-un fel sau altul”, a precizat pentru MariusBUGA.ro Catalina Raducea.

Administratorul spune ca poate dovedi cu acte ca femeia avea lipsa in gestiune de 2 mii de lei si sustine ca nu a amenintat-o nicio clipa

“Da doamna nu v-a spus ca a avut un prejudiciu de vreo 20 de milioane in gestiune?! Ati lovit-o si ati amenintat-o? Daca o loveam si o amenintam se ducea la politie, fiti sigur de lucrul asta”, a declarat pentru MariusBUGA.ro administratorul societatii.

Contabila a depus plangere la Inspectoratul Teritorial de Munca. Urmeaza ca inspectorii sa stabileasca daca este sau nu intemeiata reclamatia conform careia a fost data afara abuziv.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial