10 mai 2024
CUMPLIT! A murit  prof. Mariana Teleleu, directorul Clubului Copiilor din Pucioasa!  ÎNCREMENEŞTI când vezi cum a ajuns maşina în care se afla!

CUMPLIT! A murit prof. Mariana Teleleu, directorul Clubului Copiilor din Pucioasa! ÎNCREMENEŞTI când vezi cum a ajuns maşina în care se afla!

Viata prof.Mariana Teleleu, directorul Clubului Copiilor din Pucioasa, s-a oprit brusc duminica dupa-amiaza!

Femeia, in varsta de 56 de ani, se intorcea de la o nunta din Capitala, impreuna cu sotul ei. La un moment dat masina lor a fost izbita violent de un bolid ce venea din sens opus.

Se pare ca soferul respectiv, un tanar de 23 de ani, a fortat o depasire si n-a mai avut timp sa intre inapoi pe sensul lui de mers.

Prof.Mariana Teleleu a ramas captiva intre fiare si in zadar s-au chinuit medicii s-o readuca la viata.

“A intrat in depasire. Neregulamentar? Da! El avea masina in fata. Am apucat sa trag putin stanga de volan, mi-e iesit in fata, socul puternic a fost pe dreapta unde era sotia”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Alexandru Teleleu, sotul victimei.

Nenorocirea s-a produs pe Drumul National 71, ce duce de la Targoviste spre Sinaia, in apropiere de Aninoasa. Soferul bolidului care a lovit masina celor doi soti este in stare de soc si abia isi gaseste cuvintele sa spuna cum s-a intamplat accidentul.

“Veneam de la nunta de la Bucuresti, de la baiatul nostru. Am inteles ca a intrat frontal in ei, nu stiu ce s-a intamplat cu Mina, nu stiu. Am fost la Palatul Ghica si am petrecut o noapte de vis, nu vreau sa fie umbrita de nenorocirea prietenilor nostri”, plangea in hohote Mihaela Salavastru, prietena victimei.

“S-a dat primul ajutor pana la descarcerare, dar din pacate a intrat in stop respirator. S-a resuscitat in spital, dar fara success, a decedat”, ne-a precizat dr.Carmen Dinu, medic la Ambulanta Dambovita.

Un baiat si o fata au ramas orfani de mama. Politistii au deschis dosar penal pe numele soferului pentru ucidere din culpa. Daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 1 si 5 ani.

Este doliu in Pucioasa. Prof Mina Teleleu era indragita de toti cei ce o cunosteau. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Vezi video la Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial