27 aprilie 2024
Vezi AICI reacțiile Poliției și Jandarmeriei Dâmbovița după ce au fost reținuți angajații lor!

Vezi AICI reacțiile Poliției și Jandarmeriei Dâmbovița după ce au fost reținuți angajații lor!

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa şi Ploieşti, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au destructurat o grupare infracţională specializată în furturi de conducte magistrale de transport produse petroliere. Şapte suspecţi au fost reţinuţi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au destructurat un grup infracţional, constituit din 7 persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de furt cu consecinţe deosebit de grave.

Astfel, la data de 18 septembrie a.c., au fost efectuate 8 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Prahova, la locuinţele membrilor grupării. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dâmboviţa şi I.J.J. Prahova.

Din cercetările efectuate în cauză, se conturează suspiciunea că suspecţii ar fi sustras conducte magistrale de transport produse petroliere amplasate în judeţul Dâmboviţa, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.200.000 de lei.

Dintre cei 7 suspecţi, 3 au calitatea de agenţi de poliţie şi unul de ofiţer de jandarm.

În baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a şapte suspecţi, fiind solicitată instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către D.I.P.I

sursa _ IPJ Dâmbovița

Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa face următoarele precizări:

– Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui angajat al Jandarmeriei Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii unor fapte de natură penală;

– Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a acordat sprijin şi va coopera cu organele de anchetă pentru lămurirea tuturor aspectelor referitoare la acest caz;

– La nivelul unităţii se desfăşoară o anchetă internă pe linie discipliară.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

sursa – IJJ Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial