2 mai 2024
GHEBOAIA: Șoferul cu BMW, care a omorât trei femei, a fost CONDAMNAT LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE!

GHEBOAIA: Șoferul cu BMW, care a omorât trei femei, a fost CONDAMNAT LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE!

www.mariusbuga.ro_images_ghebo4ARESTAT PENTRU SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNII DE UCIDERE DIN CULPĂ

Un tânăr, de 21 de ani, a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare, după producerea unui accident rutier, din care a rezultat decesul a trei persoane, iar alte două au fost rănite grav.

Ieri, 21 februarie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au executat un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani, emis de către Judecătoria Târgovişte pe numele lui N.C., de 21 de ani, din localitatea Băleni.

În sarcina acestuia s-a reţinut că, în data de 09 iunie 2013, a condus un autoturism pe raza localităţii Gheboaia, iar la ieşirea dintr-o curbă strânsă la stânga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat spre stânga pe contrasens, intrând într-un cap de podeţ corespunzător drumului de acces către curtea unei locuinţe.

În urma derapării, autoturismul s-a răsturnat şi a părăsit semnificativ partea carosabilă, într-o zonă locuită.

În consecinţă, din accident a rezultat decesul a trei femei şi rănirea gravă a altor două, acestea din urmă suferind leziuni ce au necesitat 150-180 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 30 de zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare a recursului procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgovişte, pe lângă condamnarea la 3 ani închisoare cu executare, instanţa de judecată a dispus interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 2 ani, după executarea pedepsei închisorii, precum şi interzicerea altor drepturi.

Cel în cauză se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial