27 aprilie 2024
Atac sângeros la Văcăreşti! Doi poliţişti au fost tăiaţi cu coasa, doi agresori au fost împuşcaţi

Atac sângeros la Văcăreşti! Doi poliţişti au fost tăiaţi cu coasa, doi agresori au fost împuşcaţi

impuscv6“În aceasta seara, un barbat de 44 de ani, din localitatea Văcărești, a sesizat prin numarul pentru apeluri de urgenta 112, ca are un conflict cu vecinii.

impuscv5De îndată, un echipaj de politie, format din 2 agenti de politie, s-a deplasat la fata locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un barbat i-ar fi amenintat cu un obiect ascutit.
impuscv8Astfel, s-au efectuat focuri de arma in plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict si avand in vedere faptul ca nu a fost respectata somația, polițistul a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior.
impuscv7In sprijinul agresorului a venit si fratele acestuia, care, ar fi agresat politistii cu același obiect ascutit, si de aceasta data fiind utilizat armamentul din dotare. Barbatul in cauza a fost impuscat in zona abdomenului.
impuscv3In urma evenimentului, cei doi barbati si agentii de politie au fost transportati la spital, pentru acordarea de ingirjiri medicale.
impuscvSub coordonarea procurorului de caz, politistii continua cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului”, precizează IPJ Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial