29 martie 2024
LOVITURĂ la Târgovişte – DEZVĂLUIREA pe care a făcut-o Elena Udrea despre primarul Gabi Boriga!

LOVITURĂ la Târgovişte – DEZVĂLUIREA pe care a făcut-o Elena Udrea despre primarul Gabi Boriga!

www.mariusbuga.ro_images_gabimiFundaţia Mişcarea Populară a dat lovitura şi la Târgovişte!

Venită pentru a inaugura sediul judeţean al Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea a dat o veste bombă! 

“35 de primari din Argeş şi Dâmboviţa au aderat astăzi la Fundaţia Mişcarea Populară. Printre aceştia, şi primarul Municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga.

Iată că Mişcarea Populară capătă tot mai multă forţă şi susţinere politică. Toate aceste momente în care oameni cu experienţă se alătură nouă ne oferă motive suplimentare să credem că ne putem atinge obiectivele politice curajoase pe care ni le-am asumat.

Pentru fiecare om care a mai făcut politică, sunt încă 100 de români care se implică acum pentru prima oară în activitatea cetăţii. Sunt oameni care vor să schimbe în bine România şi să o ajute să progreseze. Acest mix extrem de interesant între experienţă politică şi entuziasm va fi adevăratul catalizator pentru Partidul Mişcarea Populară.

La Dâmboviţa, am fost foarte bucuroasă să-i văd împreună pe Florin Popescu şi Gabi Boriga, pentru că alături de ei am făcut foarte multe proiecte importante pentru Târgovişte şi pentru judeţ în general.

În mandatul meu de ministru, am alocat în total 210 milioane de euro, din care 183 de milioane pe fonduri europene. S-au reabilitat drumuri naţionale şi judeţene. S-a reabilitat şi modernizat Spitalul Judeţean Dâmboviţa.

S-au construit 4 noi centre sociale. S-au reabilitat şi modernizat 17 unităţi de învăţământ. Au fost ajutate peste 30 de microîntreprinderi. S-au alocat peste 37 de milioane de euro pentru 13 proiecte turistice în judeţ.

S-au construit 14 săli de sport şi 1 bazin de înot.

Alături de mine, la evenimentul de la Târgovişte au fost preşedintele partidului, Eugen Tomac, deputaţii Florin Popescu şi Theodor Paleologu, vicepreşedintele partidului Teodor Baconschi, europarlamentarul Cristi Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, dar şi şeful organizaţiei Dâmboviţa, Adrian Rădulescu”, a precizat Elena Udrea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial