28 aprilie 2024

Găești – Să mai bem un păhărel, cu poliția pe urme nițel…

www.mariusbuga.ro_images_polgCercetat de poliţiştii rutieri după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În cursul nopţii de 12/13 decembrie 2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din localitate.

 

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Faţă de acesta, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

 

Poliţia rutieră reaminteşte conducătorilor auto faptul că activitatea de şofat sub influenţa băuturilor alcoolice reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulaţie.

 

Nu uitaţi : alcoolul poate ucide vieţi !

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial