28 martie 2024
FOTO – VIDEO. Scandal din cauza unui tomberon. Un angajat de la salubritate a fost bătut crunt

FOTO – VIDEO. Scandal din cauza unui tomberon. Un angajat de la salubritate a fost bătut crunt

Un angajat de la salubritate, din județul Dâmbovița, a ajuns bătut crunt la spital.

Tânărul de 26 de ani povestește că era de serviciu atunci când niște indivizi furioși s-au năpustit asupra lui, nemulțumiți de felul în care manevra tomberonul cu gunoi.

De la o ceartă aprigă, până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

Și un alt coleg de-al victimei a primit câțiva pumni, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul a început când cei de la salubritate au venit în localitatea Dobra, din județul Dâmbovița, să ridice deșeurile. Nemulțumiți de cum ar fi trântit unul dintre angajați tomberonul lor, câțiva membri ai unei familii s-au luat la harță cu aceștia.

Ștefan Valentin Ilie, victimă: “A ieșit dumnealui din curte, a zis să nu trântim tomberonul, dar nu l-am trântit, noi am dat să îl descarcăm, să nu rămână gunoi în tomberon. Și a început să ne înjure. Și colegul a zis: ’De ce ne înjurați, domnuele?”. Și a continuat discuția, înjură”.

Bărbatul, care are 33 de ani, a scapăt doar cu câțiva pumni, însă colegul sau a fost luat de ambulanță, după ce a primit mai multe lovituri. Șoferul mașinii de gunoi spune că a sărit în ajutorul colegilor agresați, dar nu a reușit să îi potolească pe agresori și a sunat la 112.

Aurel Constantin Ilinca, şoferul maşinii de gunoi: “Mi-a bătut un operator, l-a luat salvarea. Celalalt ar fi venit după mașină și i-a dat cu o lopată, cazma. E julit destul de rău”.

Localnicii sunt revoltați de cele întâmplate.

Localnic: “Daca omul e salariat și îl bati, la pușcărie cu el! Dacă vine să îmi ia gunoiul, să îl iau la bătaie eu cu ciomagul?”.

Localnică: “Fără violență! Nu se poate, nu se poate. Trebuie să-și facă omul treaba, trebuie lăsat în pace”.

Angajatul bătut a fost dus la Urgențe, pentru îngrijiri și investigații.

Dr.Elena Firoiu, purtător de cuvânt al SJU Târgovişte: “A fost adus la departamentul de urgență un tânăr de 26 de ani, afirmativ în urma unei agresiuni, producandu-se o serie de lovituri, de contuzii la nivel cranio-cerebral și la nivelul toracelui”.

Marius Buga, Pro TV: Mai mulți indivizi implicați în scandal au fost aduși la secția de politie pentru audieri. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente și se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs aceasta agresiune”.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial