19 aprilie 2024
FOTO – VIDEO. Carambol pe DN 71, la intersecţia cu Racoviţa. Un şofer a fugit de la locul accidentului

FOTO – VIDEO. Carambol pe DN 71, la intersecţia cu Racoviţa. Un şofer a fugit de la locul accidentului

Carambol pe Drumul Naţional 71, între Bucureşti şi Târgovişte, în urma căruia trei autovehicule au fost avariate, după ce un al patrulea i-a tăiat calea unui camion, într-o intersecţie.

Șoferul maşinii de mare tonaj spune că a tras brusc de volan, pentru a evita impactul frontal cu cel care nu i-a dat prioritate, și astfel a pătruns pe sensul opus, şi a lovit două autoturisme.

Cel care a provocat carambolul a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de polițiști.

Carosabilul era ud, după ploaie. Autotrenul care a fost implicat în accident venea dinspre Capitală, iar pe sensul opus se formase o coloană de maşini.

Se pare că un şofer a virat brusc spre stânga. Bărbatul care se afla la volanul camionului spune că a încercat să îl evite, dar a ajuns pe contrasens şi a lovit două maşini.

„A intrat în trei metri în faţa mea…” explică șoferul TIR-ului. „Cealaltă maşină i-a făcut stânga în fata tirului. Nemaiputând să îl ocolească, acesta a intrat în mine. Eu am tras dreapta cât am putut şi m-a luat în plin. Nu a oprit” a spus proprietara uneia dintre mașinile avariate.

„Maşina ce vine din faţă, dar nu s-a asigurat, s-a băgat, tirul nu avea de unde să ştie că se bagă. Ca să evite un dezastru tirul şi-a luat stânga, dacă nu lua, îl lua frontal pe şoferul care a făcut stânga.”

„A făcut stânga în fata tirului şi tirul nu a mai putut să îl evite. A intrat pe bandă a doua, s-a pus aşa de-a dreptul, a lovit-o întâi pe ea şi ne-a şters şi pe noi” explică un alt pasager.

Şoferii implicaţi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Nici unul nu consumase alcool.

Acum, oamenii legii îl caută cel de-al patrulea şofer implicat, pentru a-l audia. Din cauza accidentului, traficul pe Drumul Naţional 71, la ieşirea din localitatea Ilfoveni, s-a desfăşurat foarte greu. Până când poliţiştii au reuşit să termine cercetările de la faţa locului, s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial