2 mai 2024
Fotbaliștii acuzați că și-au snopit în bătaie un adversar contraatacă: ”A jucat foarte dur și ne-a lovit de mai multe ori! A înjurat și a devenit agresiv! Nu s-a folosit niciun cuțit”

Fotbaliștii acuzați că și-au snopit în bătaie un adversar contraatacă: ”A jucat foarte dur și ne-a lovit de mai multe ori! A înjurat și a devenit agresiv! Nu s-a folosit niciun cuțit”

Fotbaliștii acuzați că și-au snopit în bătaie un adversar, la finele săptămânii, la Brănești, contraatacă.

Aceștia au declarat pentru targovistenews.ro că sunt acuzați pe nedrept și că în realitate lucrurile au stat cu totul altfel.

”A jucat foarte dur și ne-a lovit de mai multe ori! A înjurat și a devenit agresiv! Nu s-a folosit niciun cuțit”, spune unul dintre fotbaliștii acuzați de agresiune.

”Sunt unul dintre frații de la incidentul petrecut la Brănești, la competiția de minifotbal, în care am fost acuzați de așa-zisul (fotbalist) incitator și recalcitrant băiat…

În timpul partidei de fotbal disputate între echipele noastre, acest băiat jucând foarte dur și lovindu-mă de câteva ori pe mine și pe coechipierii mei, atrăgându-i atenția și eu și arbitrii jocului, câțiva oameni din public reproșându-i aceeași chestie, să joace mai frumos, moment în care el a intrat în discuții cu ei, adresându-le injurii.

În momentul acela, auzindu-l, reproșându-le spectatorilor injurii, i-am spus să își vadă de jocul din teren, să nu bage în seama spectatorii, pentru că așa e la fotbal.

După terminarea jocului, eu, fratele meu și coechipierii noștri am mers către mașini pentru a ne schimba, să mergem acasă, moment în care el continua discuțiile și în afara terenului, cu spectatorii înjurându-se și îmbrâncindu-se cu ei.

Trecând pe lângă el și crezând că el este prieten cu noi, așa cum pretindea el, fratele meu l-a rugat frumos să nu mai înjure pe persoana respectivă, pentru că este socrul lui și este mai în vârstă decât el.

Noi ne-am văzut de drum, am plecat la mașină se ne schimbam, moment în care el terminând cearta cu oamenii de acolo a venit către noi să ne ceară socoteală, de ce i-am spus să termine discuția și să nu mai înjure.

În momentul acela a devenit agresiv și a venit către mașina unde noi ne schimbam, cu intenția de a sării la bătaie.

În acel moment, când el a venit spre noi, mai mulți coechipierii de ai noștri și oamenii care ne însoțeau s-au băgat să aplaneze conflictul, el tot manifestându-se într-un mod de huliganism.

În momentul in care ne-am împins, acesta a căzut într-o gaura de pe marginea terenului.

După terminarea certurilor, care s-au petrecut in apropierea terenului de fotbal, acesta a fost luat cu greu de oamenii din jur, refuzând sa își ia nevasta și copilul, să plece.

Ne aștepta în stradă, încercând din nou să ne incite.

Nu s-a folosit nici un cuțit, cum spune el, că a fost tăiat. Tăietura de la degete i-a fost provocată de el însuși, pe terenul de fotbal, cel mai probabil în plasele de pe marginea terenului.

Acest lucru l-au confirmat și arbitrii jocului și din coechipierii lui.

Acest individ nu este la prima ceartă de acest gen el. La toate competițiile și la toate jocurile amicale pe unde a fost, doar asta face, incită și sare la bătaie.

Nu sunt singura persoană care poate confirma chestiile astea.

El urmărește să ia bani de la mine și fratele meu, de aceea face chestiile astea.

Acolo este o competiție organizată într-o armonie frumoasă, unde oamenii din comună vin să se relaxeze, să mănânce un mic, vin cu copiii să se joace în terenul alăturat

Vă întreb, dacă dumneavoastră veniți cu copilul și nevasta le meci, în loc să aplanați situația mai rău ați incita?

Dureros este că mai este și de altă religie și înjură mai rău decât un huligan”, spune unul dintre fotbaliștii reclamați.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial