2 mai 2024
Fiul preotului, prădat în casă, la Crevedia. Hoțul i-a spus să rămână la etaj, dacă nu, îl omoară!

Fiul preotului, prădat în casă, la Crevedia. Hoțul i-a spus să rămână la etaj, dacă nu, îl omoară!

Furt cu multe semne de întrebare, la Crevedia, în judeţul Dâmboviţa. Vila fiului preotului din localitate a fost călcată de hoţi, iar proprietarul susţine că ar fi fost ameninţat cu moartea de un individ mascat.

O cameră de supraveghere a surprins necunoscutul în timp ce cotrobăia prin casă, iar poliţiştii îl caută pe suspect și pe eventualii complici.

Păgubitul locuieşte în vecinătatea casei tatălui său, preot în Crevedia. Familiile sunt cunoscute ca fiind înstărite, iar cel mai probabil, hoții căutau bunuri de valoare. O cameră de supraveghere instalată în interiorul vilei a surprins un bărbat care intră în camera de zi, cotrobăie pe acolo timp de un minut, fură o sacoşă şi pleacă.

Proprietarul locuinţei le-a reclamat poliţiştilor că în toiul nopţii ar fi auzit zgomote ciudate la parter şi a dat să coboare. În acel moment o voce gravă l-ar fi ameninţat că dacă vrea să mai rămână în viaţă, atunci să rămână la etaj. De teamă, nu a mai coborât. Ulterior a constatat că i-a fost spartă maşina, aflată la câţiva metri în faţa locuinţei. Din interior lipseau o geantă şi mai multe documente.

La etajul clădirii erau soţia şi cei doi copii ai lor.

Vecină: „Aveau doi copii mici în casă şi luminată toată curtea, cu camere de luat vederi. Dacă spuneau ceva, putea să îi omoare copiii, sau să îi sechestreze! Hoţul când vine ori îl omori, ori te omoară. Ei au impresia că fiind fiul preotului, având cofetărie, ei cred că au bani.”

Soţia omului a sunat la 112 şi a anunţat spargerea, după ce intrușii au plecat de acolo.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat. Au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere în care apare unul dintre suspecţi şi strâng probe pentru a desluşi misterul acestui caz.

Proprietarii susţin că tot anul acesta, în preajma Paştelui, alţi hoţi ar fi încercat să le intre în casă, prin balcon, dar i-au auzit. Indivizii s-ar fi speriat şi ar fi abandonat planul.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial