19 aprilie 2024
ŢINTĂ! 7 din 7 pentru PSD Dâmboviţa!

ŢINTĂ! 7 din 7 pentru PSD Dâmboviţa!

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si-a propus ca si criteriu de performanta castigarea celor 7 colegii in care partidul si-a desemnat candidati la alegerile parlamentare.

“Am intrat in aceasta competitie cu intentia declarata de a castiga cu 50%+1 in toate cele 7 colegii unde PSD are candidati. Nu exista niciun fel de blat cu PDL si nu va exista atata timp cat eu voi conduce aceasta organizatie. Alianta trebuie sa actioneze ferm si unitar pentru a castiga, pentru ca avem o sansa uriasa de a aduce un numar mare de parlamentari in legislativul Romaniei”, a declarat Adrian Tutuianu.

El a transmis un mesaj de forta activului pesedist odata cu desemnarea oficiala a candidatilor social-democrati la alegerile parlamentare.”Mi-am propus si am reusit sa innoiesc si sa intineresc lista de candidati. In calitate de presedinte al organizatiei, am obligatia sa ma gandesc la viitorul partidului si asta inseamna o primenire continua a echipelor de candidati pentru toate structurile de conducere.

Le multumesc tuturor celor care au intrat in cursa pentru ca au avut curajul sa-si asume o candidatura si au luptat pentru acest lucru cu mijloace democratice. Ii asigur pe toti ca fiecare are loc in echipa PSD si va fi folosit de partid acolo unde experienta profesionala si politica se va dovedi utila”, a mai afirmat liderul PSD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial