4 mai 2024
Finta – Un bătrân a rămas fără vacă, poliţiştii i-au adus-o înapoi

Finta – Un bătrân a rămas fără vacă, poliţiştii i-au adus-o înapoi

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi favorizarea infractorului

În ziua 21 decembrie a.c., lucrători din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au fost sesizaţi de B.I., de 67 de ani, din comuna Finta, că în noaptea de 20/21 decembrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras o bovină din grajdul situat în curtea imobilului său. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat cei cinci suspecţi în persoana numiţilor V.A., de 26 de ani, P.M., de 20 de ani, P.A., de 19 ani, O.A., de 38 de ani şi S.N., de 42 de ani, bovina furată fiind recuperată şi restituită părţii vătămate.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial