2 mai 2024
Trei crai din Mătăsaru, spaima şoferilor din Găeşti! Vezi de ce

Trei crai din Mătăsaru, spaima şoferilor din Găeşti! Vezi de ce

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost surprinşi în flagrant în timp ce încercau să forţeze portiera unui autoturism

În ziua 22 decembrie a.c., lucrătorii Poliţiei Oraşului Găeşti au surprins în flagrant două persoane în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism. În urma activităţilor de verificare şi cercetare s-a stabilit că cei doi suspecţi B.C, de 21 de ani şi M.M., de 19 ani, ambii din comuna Mătăsaru, împreună cu numitul P.D., de 23 de ani, din comuna Mătăsaru, sat Creţuleşti, care se sustrage cercetărilor, au spart un număr de 8 autoturisme pe raza oraşului Găeşti, din care au sustras casetofoane, baterii, truse medicale, etc,, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei. Numiţii B.C şi M.M., u fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri şi recuperării prejudiciului în totalitate, acesta fiind recuperat în proporţie de 30%.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial