20 aprilie 2024
FIENI – Captură de 2200 de coroniţe ce urmau să ajungă în Capitală! Vezi cum au trecut comercianţii de la PROFIT…  la PAGUBĂ!

FIENI – Captură de 2200 de coroniţe ce urmau să ajungă în Capitală! Vezi cum au trecut comercianţii de la PROFIT… la PAGUBĂ!

Peste 2200 de coronite din cetina de brad au fost confiscate, seara trecuta, de politistii din Fieni. Oamenii legii aveau informatii ca transportul nu este legal, asa ca au oprit microbuzul pe drum si au cerut actele la control. Cum soferul n-a putut justifica provenineta si nici nu avea acte pentru transportul marfii, au luat decizia sa confiste cetina si sa-i duca la audieri pe cei doi barbati care se aflau in masina.

Uite actele, nu sunt actele…

Transportul urma sa ajunga in Capitala. Politistii l-au oprit pe soferul microbuzului in Fieni. “De ce v-au oprit politistii? Au crezut ca n-avem acte. In realitate? Avem forme, sa vina maine de la ocol, sa vada. Exista banuiala ca este furata? Da, zicea ca avem pomi de sus, dar s-a uitat, n-avem pomi, n-avem nimic”, a declarat pentru mariusbuga.ro Ionel Badea, soferul microbuzului.

“Sunt ale noastre, din padure…”

Un barbat din Moroieni era cel care platise soferul sa-i duca marfa in Bucuresti. Si el sustine ca n-a incalcat legea si ca au acte pentru cetina, dar n-o aveau la ei. “Ce aveti in masina? Coronite. Ale cui sunt? Ale noastre. De unde le-ati adus? Din padure. Aveti voie sa le taiati? Da, e taietura acolo in padure si avem bon”, spunea Ninel Stoian.

Marfa, inapoi la Ocolul silvic

“Au fost aplicate sanctiuni contraventionale si s-a dispus ridicarea intregii cantitati de marfa, urmand a fi predata Ocolului Silvic Ialomicioara”, ne-a precizat insp.Marius Dinca, seful Politiei Fieni. Politistii au aflat ca daca si-ar fi dus planul pana la capat, barbatul care comandase transportul de cetina s-ar fi ales cu un profit frumusel – platise 1 leu pentru fiecare coronita de brad pe care urma sa o vanda de cinci ori mai mult. Ghinionul lui au fost politistii care nu doar ca nu l-au lasat sa scoata profit, dar acum l-au scos si in paguba…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial