24 aprilie 2024
Reacţia lui Adrian Ţuţuianu după scandalul Ion Stan la DNA – “Lucruri de genul acesta probabil se vor mai întâmpla”

Reacţia lui Adrian Ţuţuianu după scandalul Ion Stan la DNA – “Lucruri de genul acesta probabil se vor mai întâmpla”

„Suntem într-o situaţie dificilă, mă abţin să fac foarte multe comentarii atâta timp cât nu am informaţii complete, corecte şi verificate cu privire la situaţia dlui deputat Ion Stan. Cred că dl deputat Ion Stan se bucură, ca orice om în această ţară, de prezumţia de nevinovăţie şi am convingerea că ceea ce a spus, şi anume că este nevinovat, va putea fi şi dovedit în faţa unei instanţe de judecată.

Rămâne să vedem ce se întâmplă şi, în raport de ceea ce se întâmplă, dacă va fi necesar, vom face o conferinţă de presă să vă spunem şi punctul nostru de vedere.

Dar nu pot să nu remarc câteva lucruri care sunt cel puţin ciudate: a început campania electorală cu 4 miniştri care sunt cercetaţi de ANI; a apărut raportul Curţii de Conturi la Biroul Permanent al Senatului care ţintea 2-3 judeţe din România, printre altele şi judeţul Dâmboviţa, iar la două zile după ce acest raport a fost dezbătut şi comentat, a apărut această situaţie cu totul specială, care ţinteşte USL şi în special PSD.

Dl Stan, pe sondajul de opinie făcut de noi, profesionist, are o cotă pe Colegiul Voineşti de peste 70%. Nu am idee cine este denunţătorul, nu cunosc amănunte. Eu nu cred că ceea ce s-a întâmplat va produce consecinţe sub aspectul rezultatului pe care îl va avea USL în judeţul Dâmboviţa.

Lucruri de genul acesta probabil se vor mai întâmpla, ca element care să abată atenţia opiniei publice de la probleme mult mai serioase”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial