25 aprilie 2024

FC Aninoasa, start în noul sezon al Ligii a 3-a!

fcanFC Aninoasa pornește, sâmbătă (ora 17.00), într-un nou sezon al Ligii a 3-a. Echipa antrenată de Cristian Bălașa vizează un parcurs cât mai bun la a doua participare în eșalonul al treilea. Cu o echipă întărită considerabil în presezon, Aninoasa are ca obiectiv o clasare în primele șase locuri în Seria C3 la sfârșitul întrecerii.

Debutul formației de lângă Târgoviște în campionat se prefigurează ca fiind unul dificil, în deplasare, împotriva lui FCM Alexandria, echipă nou-promovată la acest nivel. Chiar dacă adversarul se dovedește a fi unul de calibru, dâmbovițenii sunt încrezători că pot deveni învingători în disputa cu teleormănenii.

“Jucătorii își doresc foarte mult victoria în debutul campionatului. Evoluțiile din ultimele meciuri amicale mă fac să fiu încrezător că putem obține un rezultat pozitiv la Alexandria. Am încredere în jucători că putem face un tur de campionat bun, care să ne apropie foarte mult de obiectivul vizat la sfârșitul sezonului.

Ne aflăm într-o serie grea, care ne va face să ne mobilizăm la maximum și să muncim foarte mult pentru a ne atinge obiectivele. Vom face tot posibilul să facem față cu brio echipelor satelit din serie și a tuturor formațiilor cu ambiții de promovare în Liga a 2-a. FCM Alexandria reprezintă o echipă bună, care și-a propus promovarea la finalul campionatului.

Împotriva teleormănenilor mergem doar la victorie. Am încredere în băieți că la final vom obține toate punctele puse în joc”, a spus antrenorul Cristian Bălașa. Într-un amical susținut în perioada de pregătire, Aninoasa a trecut de Alexandria cu 1-0, la capătul unui gol semnat de Cernea. Echipa din vecinătatea Târgoviștei a încheiat seria amicalelor cu cinci victorii, două remize și o înfrângere.

Lotul Aninoasei pentru noul sezon al Ligii a 3-a cuprinde următorii jucători: Bărboiu, Priseceanu, Joițoiu – portari, V. Niculae, I. Constantin, Marina, Pahonțu, Coman, Ștefan, Ș. Ion, Dinu,  Grigorescu, T. Calofir, Penescu, Cernea, Diță, Rusu, Neacșu, I. Maican, Călinescu, Leotescu și Neguț – jucători de câmp.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial