26 aprilie 2024
ŞOC! Fotbalişti dâmboviţeni, în scandaluri cu vânătăi!

ŞOC! Fotbalişti dâmboviţeni, în scandaluri cu vânătăi!

❚ O tânără a depus plângere la Poliție, iar cercetările continuă pe motiv de lovire și alte violențe ❚ Ionuț Radu a fost și el sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, încadrându-se la Legea 61, privind tulburarea ordinii și liniștii publice ❚ Scandalul provocat în campus se pare că i-a fost fatal lui Radu, clubul renunțând între timp la serviciile lui ❚ Evident deranjat de scandalurile în care au fost implicați cei doi jucători, antrenorul Flavius Stoican anunță că vor suporta penalizări financiare importante

Scandaluri în lanț la Chindia Târgoviște, provocate mai nou de doi dintre jucătorii importanți ai echipei, Sorin Bușu și Ionuț Radu, protagoniștii unor incidente incredibile la campusul universitar în care locuiesc, aplanate doar după intervenția organelor de ordine. Chiar dacă șefii clubului au încercat să păstreze la secret aceste derapaje, ele au ajuns și la noi, la insistența câtorva studenți care locuiesc în același cămin cu fotbaliștii Chindiei.

În prima zi a săptămânii am fost contactați telefonic, pentru a ni se oferi informații despre incidentele consumate săptămâna trecută în campusului universitar de la marginea orașului, confirmate incusiv de Liliana Voinea, administratorul căminelor studențe ști din zonă. „Unul dintre fotbaliști a agresat o studentă de-a noastră, iar celălalt a avut un comportament nepotrivit, deranjând liniștea din cămin”. Aceleași surse ne-au mai transmis că evenimentele s-au produs după ce jucătorii Chindiei și-au primit salariul pe luna mai.

Dosare penale și amenzi de milioane

„Jurnal de Dâmbovița” a solicitat informații suplimentare la Poliția Municipiului Târgoviște, care ne-au fost transmise prin intermediul purtătorului de cuvânt, agent Raluca Florescu.

„În seara zilei de 11 iulie, o persoană de sex feminin a formulat o plângere împotriva domnului B.S., fotbalist în cadrul echipei Chindia Târgoviște, fiind întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe, cercetările fiind în derulare. Apoi, în noaptea dintre 12 și 13 iulie, tot un fotbalist de la Chindia, R.I., a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, încadrându-se la Legea 61, privind tulburarea ordinii și liniștii publice”.

După asemenea informații, oferite chiar de Poliția Municipiului Târgoviște, comentariile devin inutile. Cum antrenorii clubului locuiesc la hotel sau în apartamente închiriate în zona centrală a orașului, fotbaliștii sunt nesupravegheați în căminele studențești, de unde și aceste scandaluri.

Ziarul nostru a mai atras atenția asupra vieții nesportive pe care o duc fotbaliștii Chindiei în campusul universitar, unde până și juniorii își fac de cap, fără nici o teamă.

S-a renunțat deja la serviciile lui Radu

Marile scandaluri de săptămâna trecută din campusul universitar au ajuns și la urechile șefilor, inclusiv ale antrenorului Flavius Stoican. Aflat cu echipa la Predeal, acesta avea cunoștință despre incidentele provocate de Sorin Bușu și Ionuț Radu la căminele studențești, și ne-a transmis că vor fi sancționați, confom regulamentului de ordine interioară a clubului.

„Am auzit că Bușu și Radu au creat unele probleme în campus, cu câteva zile în urmă. Din ce am aflat, se pare că nu au fost incidente atât de grave, însă ei au greșit recurgând la asemenea gesturi. Nu mi se pare normal ca sportiv să ajungi să provoci aspecte neplăcute în cadrul unei echipe. Am avut o discuție cu cei doi, trăgându-i la răspundere pentru cele întâmplate și vor fi penalizați financiar de conducerea administrativă, conform regulamentului din club”.

Pentru atacantul Ionuț Radu, scandalul provocat în campus se pare că i-a fost fatal, Chindia renunțând între timp la serviciile lui.

Pe de altă parte, înainte de plecarea în cantonamentul montan, Flavius Stoican a spus răspicat că își mai dorește la echipă un atacant, alături de Verdeș, Voduț sau Negoescu, situația ultimului nefiind nici ea foarte clară.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro || Ionuț Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial