3 mai 2024
Exclusivitate! Zeci de pensionari dâmboviţeni, TRAŞI PE SFOARĂ de o încasatoare a Casei de Ajutor Reciproc!

Exclusivitate! Zeci de pensionari dâmboviţeni, TRAŞI PE SFOARĂ de o încasatoare a Casei de Ajutor Reciproc!

pensi4Zeci de batrani din judetul Dambovita au fost trasi pe sfoara de o incasatoare a Casei judetene de Ajutor Reciproc a Pensionarilor.
pensi5Conducerea instututiei a aflat ca angajata a facut zeci de imprumuturi false pe numele multor contribuabili, iar de la altii lua ratele creditelor facute, dar nu depunea la timp banii in casierie.
Asa a dat o lovitura de peste 20 de mii de lei. Totul a iesit la iveala, iar incasatoarea a fost data afara de la locul de munca, iar acum este cercetata de oamenii legii.
pensi6“E adevarat ca i-ati tras pe sfoara pe oameni si ati luat banii? Nu e adevarat nimica!
Am vazut declaratia dvs ca ati recunoscut, d-na..  Nu e adevarat nimic! Cati bani ati luat? Nu am luat nimic, m-au pacalit altii. Cine v-a pacalit, d-na? Eeee….”
 
pensi3Incasatoarea nu a recunoscut in fata camerei de luat vederi ca este vinovata, dar in schimb a scris si a semnat o declaratie in fata fostilor ei superiori unde a marturist totul si s-a angajat ca va restitui intreaga suma sustrasa. Pana atunci insa, in sat e agitatie mare
 
pensi2EMIL CĂPLESCU-vecinul încasatoarei: “Au venit si cu benzina sa-i dea foc la casa! A inceput sa dracuie toata lumea, a pacalit foarte multi oameni si au venit la poarta la ea”
Pagubitii, oameni batrani si bolnavi, care abia traiesc de pe o zi pe alta, au ramas muti de uimire cand s-au trezit buni de plata pentru niste imprumuturi despre care n-abveau habar
 
MARIA BĂNICĂ-păgubită: “De la jumatatea carnetului am o data 1 milion, o data 250, o data 250, ca am luat tratament. Eu n-am luat!
Am 75 de ani, eu n-am luat un leu de la intreprinderea asta. Dar v-ati trezit in loc datoare. Datoare, mi-a luat ea, ce sa mai fiu datoare.
Cand i-ati spus? Ma arde in candela, sare pe mine si ma omoara ca e aici, e si nebuna!”
 
pensi1GIGI TRANDAFIR-contabilul șef al CAR Pensionari Târgoviște: “Sa fie acum, facem calculul, in jur de 10 mii, lipsa, 9000 i-a depus fata dumneaei, a mai venit a mai depus la oameni, a promis ca i depune, au mers oamenii pe incredere.
Se mai ivesc acum si alte cazuri. Cred ca intrase intr-un joc din asta de nu mai putea sa mai acopere sumele. Lua de la toti, dar nu depunea la toti ratele”
 
pensiELENA CHIȚU-președintele CAR Pensionari Târgoviște: “Au fost imprumuturi mai mari decat a solicitat omul. In actele de la CAR totul este corect si legal.
Cercetand situatia, am aflat ca d-na in cauza a facut cerere dubla si a dat omului un alt act. Mi-a facut semnatura mea si a contabilei sefe, le-a falsificat. Dupa actul nostru omul este bun de plata ca a semnat. Ea a inselat omul, nu CAR ul”
 
Fosta incasatoare este cercetata deocamdata in stare de libertate. Ancheta continua.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial