19 aprilie 2024
VIDEO EXCLUSIV: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE la Picior de Munte! Un tânăr a fost UCIS de cel mai bun prieten!

VIDEO EXCLUSIV: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE la Picior de Munte! Un tânăr a fost UCIS de cel mai bun prieten!

Politistii din judetul Dambovita sunt in alerta: trebuie, sa prinda un individ, banuit ca si-a ucis cel mai bun prieten, si a condus apoi autoritatile la cadavru printr-un apel la 112.

Barbatul, in varsta de 29 de ani, s-ar fi certat, azi-noapte la cutite cu amicul sau de-o viata, un tanar cu un an mai mic.

Martorii i-ar fi vazut amenintandu-se, la jocuri de noroc. Putin mai tarziu, unul zacea mort pe strada, iar, celalalt aparea ranit, si furios la casa rudelor, pentru o vizita-fulger.

De atunci are politia pe urme.

Dimineata la ora 4 si jumatate principalul suspect in acest caz a sunat la 112, si-a dat numele, a anuntat ca este ranit si a cerut ca un echipaj de la ambulanta sa vina de urgenta pe strada indicata.

Salvatorii aveau sa gaseasca insa cadavrul unui alt tanar de 28 de ani cu lovituri in zona capului.

Politia a intrat pe fir si a aflat ca cel care a dat apelul si cel pierit erau amici si ar fi avut o cearta violenta care, cel mai probabil, a dus la crima.

Sora suspectului a marturisit si ea ca si-a vazut fratele venind acasa in zori – ranit si furios.

“L-am vazut…Si ce v-a spus? Sa iau copiii de-acasa ca ii omoara. Era ranit? Da”, ne-a declarat Mariuta Rizea, sora suspectului.

Parintii victimei sunt in stare de soc – nu inteleg cum i s-a putut intampla asa ceva copilului lor.

“Din cate stiu eu erau prieteni, pentru ca toata iarna l-a ajutat. I-a dat bani sa se duca la spital cu copiii. Nu prieten, ca fratii au fost”, plangea mama victimei.

Oamenii legii spun ca toate probele stranse pana acum ii conduc catre prietenul victimei. Acesta a mai fost cercetat in trecut pentru cateva furturi.

Echipajele l-au cautat cu cainii de urma in padurea din zona. Momentan, fara succes.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial