2 mai 2024
Fieni şi Corbii Mari: Şi fără permis şi MORŢI DE BEŢI!

Fieni şi Corbii Mari: Şi fără permis şi MORŢI DE BEŢI!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristi4 bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii dâmboviţeni pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

În noaptea de 05/06 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au depistat pe numitul A.V., de 22 de ani, din localitatea Moţăieni, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, pentru a i se preleva mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Totodată, în aceeaşi noapte, poliţiştii Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pe raza comunei Corbii Mari, un autoturism condus de D.N., de 32 de ani, din comuna Costeştii din Vale.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat că acesta avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat cu ştiinţă de către proprietar, un  bărbat, de 30 de ani, din Giurgiu.

Pe numele celor în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial