17 mai 2024
Exclusivitate! Imagini şocante! Copil ÎN STARE CRITICĂ, plimbat între spitalul judeţean şi Spitalul Găeşti! VIDEO

Exclusivitate! Imagini şocante! Copil ÎN STARE CRITICĂ, plimbat între spitalul judeţean şi Spitalul Găeşti! VIDEO

Printr-un adevarat calvar a trecut azi-noapte o mama din judetul Dambovita, care s-a temut ca isi va pierde fiul, grav bolnav.

Baiatul de 11 ani avea febra mare si femeia l-a dus la spitalul din Targoviste, dar – spune ea – medicii au refuzat sa il interneze si l-au transferat la Gaesti.

Pediatrii de acolo au constatat insa ca au de-a face cu un caz mult prea complicat, si l-au trimis inapoi.

Abia dupa cateva ore, in care a fost plimbat de la un spital la altul, copilul a ramas in grija doctorilor din Targoviste.

“E grav, ce sa mai, ma plimba de o noapte intreaga… De cate ori v-au plibat, d-na? Am venit aici, de aici m-au trimis la Gaesti, Gaestiul m-a trimis asa, in halul in care este copilul asta…”, ne-a marturisit bunica baiatului.

La 11 ani, Andrei cantareste doar 13 kilograme. De cand s-a nascut, are tetrapareza, ceea ce inseamna ca este condamnat sa stea numai in pat. Baiatul si-a trait viata mai mult prin spitale. Iar aseara, abia mai respira, asa ca parintii au solicitat o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul din Targoviste. De acolo insa, a fost transferat la spitalul din Gaesti.

“Au spus in felul urmator, ca sa nu-l mai trambalam la spital, pentru ca oricum e cu problemele care le are si sa ne asteptam la ce e mai rau.”, ne-a spus printre lacrimi mama copilului.

Doctorii de la Spitalul Gaesti au facut tot ce le-a stat in putere ca sa il ajute, dar starea de sanatate a baiatului se agrava. Asa ca l-au trimis, din nou, la Targoviste, unde exista aparatura mai performanta.

“Era subfebril, cu stare generala proasta, un caz grav, i-am acordat tratamentul de urgenta si l-am transportat la spitalul judetean. Evolutia pulmonara este grava.”, ne-a precizat dr.Maria Preda, pediatru la Spitalul Gaesti.

Parintii baiatului sunt disperati si spun ca daca se va intampla ceva rau atunci vor cere socoteala medicilor, pe care au de gand sa-i dea in judecata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial