28 aprilie 2024

Caz şocant la Potlogi! S-a spânzurat la 90 de ani

spanzp5Caz şocant la Potlogi, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 90 de ani şi-a pus capăt zilelor, cel mai probabil, spun apropiaţii lui, de frica unei boli din cauza căreia suferea de ceva timp.

spanzp4Fiica lui avea mare grijă de el şi l-a dus la mai mulţi specialişti să îl trateze, însă omul era tot mai abătut. Într-un moment de neatenţie al celor din familie, pensionarul a recurs la un gest necugetat, iar când a fost găsit era prea târziu să mai poată fi salvat.

spanzp6Bătrânul, rămas văduv de mulţi ani, era tot mai bolnav, iar fiica lui a decis să se mute din Bucureşti la ţară, să locuiască împreună cu el şi să-i poarte de grijă.

spanzp3Fiica omului şi soţul ei erau prinşi cu treburi prin gospodărie, iar la un moment dat şi-au dat seama că bătrânul nu e de găsit. L-au căutat, şi au descoperit tragedia.

spanzp1Trupul fără viaţă a fost dus la medicina legală, unde se va stabili cu exactitate cauza morţii. spanzp2Cazul este anchetat şi de poliţişti, însă aceştia spun că toate indiciile arată că este vorba despre o sinucidere.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial