20 aprilie 2024
În familia băiatului mort în accidentul de la Slobozia Moară a mai fost o tragedie. Fratele cel mic a decedat într-un incendiu

În familia băiatului mort în accidentul de la Slobozia Moară a mai fost o tragedie. Fratele cel mic a decedat într-un incendiu

Accident tragic, aseară, în judetul Dâmbovița. Un băiat în vârstă de 13 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină.

Accidentul s-a produs în centrul comunei Slobozia Moară. Şoferul, un tânăr de 24 de ani, locuiește în același sat. Acesta le-a povestit polițiștilor că băiatul ar fi sărit de pe marginea drumului direct în fața mașinii și nu l-a mai putut evita.

Pe de altă parte unii dintre martori susțin că autoturismul ar fi avut viteză, iar conducătorul auto ar fi frânat prea târziu.

Tânărul avea permisul de conducere de numai un an și apropiații susțin că nu ar fi un vitezoman și că este atent atunci când conduce. Martorii au fost și cei care au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor.

Dr. George Camber, medic SAJ Dâmboviţa: „Pacientul a fost găsit și de colegi în stop cardio-respirator. Când l-am preluat era cu midriaza fixă, fară niciun semn, leziuni marcante cu înfundare parieto-occipitală”.

Marius Buga, Pro TV: Zeci de minute au încercat salvatorii să îl resusciteze pe băiat. Din nefericire însă, eforturile au fost zadarnice.

În familia adolescentului s-a mai întâmplat o nenorocire, în urmă cu câțiva ani, atunci când fratele său mai mic a murit într-un incendiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial