4 mai 2024
Exclusivitate! Contabila de la CAR-ul Arhiepiscopiei Târgovişte, tentată de ochiul dracului! A falsificat dosare şi a luat bani în numele a 25 de preoţi

Exclusivitate! Contabila de la CAR-ul Arhiepiscopiei Târgovişte, tentată de ochiul dracului! A falsificat dosare şi a luat bani în numele a 25 de preoţi

Contabila de la CAR-ul Arhiepiscopiei Târgovişte a încălcat una din cele şapte porunci – să nu furi!

Femeia, angajată respectabilă a instituţiei, în care toată lumea avea încredere, a făcut credite false pe numele a 25 de preoţi.

S-a ales cu peste un miliard de lei vechi, dar nu a apucat să se bucure prea mult de bani.

Preoţii au reclamat-o la poliţie, iar oamenii legii au reţinut-o pentru 24 de ore.

Este acuzată de delapidare, iar dacă va fi găsită vinovată riscă până la 5 ani de închisoare.

“POLIŢIŞTII AU REŢINUT PE BAZĂ DE ORDONANŢĂ O FEMEIE CERCETATĂ PENTRU INFRACŢIUNILE DE DELAPIDARE ŞI UZ DE FALS

Femeia a întocmit în fals contracte de împrumut, în numele altor persoane, fără ca acestea să aibă cunoştinţă

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Serviciul de Investigarea Fraudelor au probat activitatea infracţională a numitei F.G., de 43 de ani, din muncipiul Târgovişte, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi uz de fals.
În sarcina acesteia s-a reţinut că în perioada 2008-2011, având calitatea de contabil la o casă de ajutor reciproc, şi-a însuşit pe nedrept diferite sume de bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 119 545 lei.
În fapt, aceasta a întocmit în fals contracte de împrumut, în numele altor persoane, fără ca acestea să aibă cunoştinţă. Aceasta a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat ag. Raluca Trandafir, purtator de cuvant IPJ Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial