3 mai 2024
EXCLUSIVITATE! Medicii din Târgovişte, acuzaţi de fiica unei femei care şi-a pierdut zilele: “Intervenţiile au venit mult prea târziu!”VIDEO

EXCLUSIVITATE! Medicii din Târgovişte, acuzaţi de fiica unei femei care şi-a pierdut zilele: “Intervenţiile au venit mult prea târziu!”VIDEO

“Mama mea a avut 50 de vieti, dar nici asa nu au fost suficiente pentru medici” Este concluzia amara a unei femei care si-a pierdut parintele. Cea care a adus-o pe lume s-a prapadit, dupa ce a fost plimbata prin 6 spitale.

O sinuzita cronica, nedescoperita la timp, s-a transformat intr-un abces cerebral. Degeaba a fost operata pacienta de 3 ori, interventiile au venit mult prea tarziu.

Cosmarul Elenei Chivoi, a inceput in iulie, la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti.

Potrivit familiei, pacienta a fost diagnosticata gresit cu o necroza la picior si nu cu o sinuzita, asa cum a reiesit pe parcurs.

Desi acuza mari dureri de cap si acum doctorii sunt convinsi ca au dat atunci un diagnostic corect.

Intoarsa acasa la Targoviste, a fost internata o luna mai tirziu in spitalul judetean. Nici aici nu a fost depistata sinuzita.

In toamna, dna Chivoiu a ajuns din nou in Bucuresti, in stare grava, la Spitalul Sf. Maria.

In urma unui computer tomograf, doctorii au aflat ce avea si au operat-o in ziua urmatoare.

Rudele sustin insa ca nu i-a fost facut si un RMN inainte de interventie. Asa ar fi vazut ca infectia se extinsese la creier, printr-un abces cerebral.

Bolnava, care avea deja stari de delir, a fost transferata de urgenta la spitalul Bagdasar, pentru a fi operata si de abces cerebral.

Fiica povesteste ca dupa interventie pacienta nu a fost dusa pe la terapie intensiva, ci intr-o salon post-operator insalubru.

Potrivit oficialilor din Ministerul Sanatatii, dupa orice interventie chirurgicala, mai ales una la nivelul creierului, pacientul trebuie sa fie monitorizat pana la trezirea din anestezie, la Terapie Intensiva, sau intr-un salon in care exista aparatura necesara.

La doua saptamani, bolnava a facut hidrocefalie si a fost din nou operata la Bagdasar. De aceasta data, apropiatii insista ca nu i-au fost administrate medicamente anticonvulsive. Asa ca au aparut crizele de epilepsie.

Intr-o stare critica, femeia a fost trimisa la spitalul Municipal. Acolo i s-a indus coma prin medicatie, insa Elena Chivoiu nu s-a mai trezit. Medicii de aici nu au dat inca o explicatie familiei.

Odata ajuns in instanta, cazul va fi analizat din punct de vedere juridic, dar si medical.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial