27 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Cât TUPEU! A furat maşina de distribuţie chiar de sub nasul agentului! Noroc că autoturismul era monitorizat prin GPS!

EXCLUSIVITATE! Cât TUPEU! A furat maşina de distribuţie chiar de sub nasul agentului! Noroc că autoturismul era monitorizat prin GPS!

A lasat cheile in contact si s-a trezit fara masina! Este patania unui agent comercial din Targoviste ce a ramas fara autoturismul de serviciu dupa ce un individ a profitat de neatentia tanarului.

Agentul a intrat intr-un magazin unde n-a zabovit mai mult de doua, trei minute. La intoarcere a ramas mut de uimire – ia masina de unde nu-i!

Si-a anuntat imediat sefii, iar acestia au gasit solutia salvatoare – Dacia era monitorizata prin GPS, asa ca pana la venirea politiei au rezolvat cazul – au reusit s-o repereze in trafic, au pornit pe urmele hotului, l-au prins si l-au dat pe mana oamenilor legii…

Barbatul a fost prins dupa o urmarire ca-n filme, iar acum trebuie sa dea explicatii – nu are nici permis de conducere si parea sa fi fost si sub influenta bauturilor alcoolice

Individul are 44 de ani si locuieste intr-un sat de langa Targoviste. A zarit masina agentului de distrubutie in parcare, iar cand si-a dat seama ca sunt cheile in contact n-a stat pe ganduri, s-a urcat la volan si a demarat in tromba.

Tanarul in grija caruia se afla masina s-a angajat de curand la firma de ditributie. Spune ca n-a crezut ca se poate intampla o asa hotie chiar in buricul targului, cu atatia martori in jur.

“Un minut, doua. Cand ati iesit? Nu mai era masina! Ati sunat la 112? Da!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro agentul comercial.

Norocul agentului a fost ca masina era monitorizata prin sistem GPS, iar sefii sai au reusit in 15 minute sa recupereze autoturismul.

“S-a furat masina, noroc ca am avut GPS pe ea, s-a urmarit, a fost usor, am reperat-o eu cu colegul, l-am urmarit si intre timp a venit si politia”, ne-a precizat Leonard Banu, seful agentului comercial.

“Agentul m-a sunat si mi-a spus ca i-a furat masina, ca nu mai gaseste masina unde a lasat-o parcata si am sunat repede la Pitesti sa verifice. Am plecat in urmarirea ei”, ne-a povestit si Elena Petolea, colega a agentului comercial.

Suspectul risca pana la 15 ani de inchisoare pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial