19 aprilie 2024
Ce au păţit mai mulţi turişti din Târgovişte după ce au ajuns la un hotel de 4 stele, din Predeal

Ce au păţit mai mulţi turişti din Târgovişte după ce au ajuns la un hotel de 4 stele, din Predeal

hotel-prUn sejur la munte a început cu probleme pentru zeci de turiști care și-au rezervat cazare la un hotel de patru stele din Predeal.

Oamenii susțin că au fost nevoiți să aștepte ore întregi pe scări, însoțiți de copii, până au primit camerele pentru cazare. Angajații hotelului s-au apărat și au explicat că, din lipsa personalului, camerele nu au fost gata la timp pentru a fi predate.

Turiştii susţin că şi-au făcut rezervare online, iar pentru o noapte de cazare au plătit între 350 şi 550 de lei. Ajunşi la hotel, au fost opriţi la recepţie pe motiv ca unele camere nu sunt gata pentru a fi predate.

“Dar nu e normal. E hotel de 4 stele. Dacă nu sunteţi în stare închideţi-l şi gata”, spune o turistă.

Enervaţi de situaţie, turiştii au filmat întreaga scenă şi au cerut explicaţii recepţionerei. Bagajele au fost înşirate pe holuri, iar copiii s-au întins pe scări pentru a se odihni. “Două ore să stăm în recepţie că nu aveţi camere făcute? Nu se poate, deci nu se poate aşa ceva. Nu e normal. Uitaţi câte persoane suntem care aşteptam camera!”

În cele din urmă, au venit şi explicaţiile. Angajaţii hotelului s-au plâns ca din lipsă de personal nu au putut preda camerele la timp.

Oamenii susţin că şi-au primit camerele abia după două ore de aşteptare. Mai mult, un grup de turişti s-a plâns ca în loc de şapte camere rezervate, au primit doar două. Spiritele s-au încins rapid, iar la faţa locului a ajuns și un echipaj de poliţie.

Contactaţi de echipa Ştirilor Pro TV, reprezentanţii hotelului au transmis că vor comunica un punct de vedere abia mâine.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial