28 martie 2024
Marin Antonescu – “Zbatere inutilă pentru prietenul Adrian Năstase”

Marin Antonescu – “Zbatere inutilă pentru prietenul Adrian Năstase”

PDL Dâmboviţa a criticat în termeni duri proiectul de graţiere a deţinuţilor ce au de ispăşit o pedeapsă mai mică de şase ani.

Parlamentarii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu au anunţat că au iniţiat proiectul “Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse”.

Acesta prevede că pedepsele cu închisoarea de până la 6 ani inclusiv, dar şi pedepsele cu amenda, aplicate de instanţă, să fie graţiate în întregime, iar infracţiunile pedepsite cu privarea de libertate până la 4 ani inclusiv sau amendă să fie amnistiate.

“În dorinţa sa de a-l scoate din puşcărie a omis un lucru esenţial: pentru fapte de corupţie şi asimilate acestora nu prea se dau graţieri.

Niciun guvern din Europa nu a avut curaj până acum să graţieze corupţi sau fapte de corupţie. Prin urmare, domnul Mădălin se forţează degeaba, poate îi spune cineva înainte să pună proiectul pe vreun site să nu se mai obosească degeaba că faptele de corupţie nu se graţiază în nicio ţară europeană.

Prin urmare, întreaga zbatere a domnului Mădălin, ca să se afirme ca un prieten al domnului Adrian Năstase ceea ce spune că este, va rămâne inutilă”, spune Marin Antonescu, vicepreşedintele PDL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial