6 mai 2024

EXCLUSIV! VIDEO: Un polițist este acuzat că ar fi snopit în bătaie un adolescent de 15 ani: “Tată, vino că mor. M-au omorât!”

batutt4Acuzatii grave planeaza asupra unui politist din Dambovita. Agentul l-ar fi snopit in bataie pe un adolescent de 15 ani, ca sa-l forteze sa recunoasca un furt, pe care acesta nu l-ar fi comis.

Apoi l-ar fi abandonat pe baiat in apropiere de casa, unde acesta a inceput sa urle dupa ajutor. Acum este in grija medicilor, iar parintii sai sunt hotarati sa mearga pana-n panzele albe, pentru ca politistul sa fie tras la raspundere pentru comportament abuziv.

batutt1Adolescentul a fost luat de acasa, din Branistea, de politistii care il banuiau de furtul unui televizor. L-au dus la sectie, unde baiatul spune ca a fost supus unui interogatoriu de cosmar.

Nicusor Marin, fratele victimei: “L-a batut politia sa recunoasca un furt de care nu stie nimic. L-a lesinat la pat. L-a batut sa recunoasca, ca s-a spart o casa. Ca a venit cu un caine si a oprit cainele la el. Si din cauza asta l-a rupt cu bataia, nu au amprente, nu nimic, nimic…”

Plin de vanatai, adolescentul povesteste ca ar fi fost abandonat apoi de politisti in apropiere de casa.

Titel Marin, tatăl victimei: “Cand a venit acasa a venit taras, in genunchi, pe jos. Ce ai facut, tata? Tata, tata, vino ca mor, m-au omorat, m-au omorat!”

batuttParintii au sunat imediat la 112, iar o ambulanta l-a transportat pe baiat la Spitalul Orasenesc Titu.

Dr. Ecaterina Andronescu, medic UPU Titu: “Prezenta contuzii si echimoze multiple, adica lovituri la membrele superioare si inferioare. A afirmat ca a fost agresat de politie.”

batutt3Parintii vor sa obtina un certificat medico-legal, ce va stabili, in primul rand, vechimea urmelor de bataie de pe corpul adolescentului. Apoi vor depune o plangere impotriva agentului care l-ar fi brutalizat. Intre timp, reprezentantii Inspectoratului de Politie Dambovita au declansat acum o ancheta interna si urmeaza sa stabileasca daca acuzatiile ce ii sunt aduse politistului sunt sau nu adevarate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial