24 aprilie 2024
EXCLUSIV! Poştăriţă TERORIZATĂ, la Pătroaia! “Mi-a pus cuţitul la gât, voia să mă TAIE!”

EXCLUSIV! Poştăriţă TERORIZATĂ, la Pătroaia! “Mi-a pus cuţitul la gât, voia să mă TAIE!”

Situatie tensionata in localitatea Patroaia! Dupa ce a fost batuta de un individ si amenintata cu cutitul la gat, postarita a cerut sprijinul politistilor sa o apere sa intre in sat. Scandalagiul i-a transmis ca i-a pus gand rau si ca nu se lasa pana ce nu o va alunga si pe ea, asa cum a facut si cu alti factori postali ce au lucrat inainte acolo.

Infricosata, postarita a mers astazi acolo si a impartit alocatiile copiilor, dar nu din poarta in poarta asa cum ar fi fost normal, ci prin gardul unei case, unde s-a refugiat cu oamenii legii langa ea

“V-a tinut cutotul la gat? Da, a ridicat cutitul deasupra mea, a sarit cineva pentru mine, daca nu-i prindea cineva mana si altcineva sa-l loveasca ma taia! Si va ameninta in continuare cu moartea? Normal, mi-e teama!”, a declarat poxstarita, in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro.

Femeia spune ca numai cu ajutorul politistilor mai are curaj sa mai vina aici in sat, din cauza ca a fost amenintata cu cutitul si se teme pentru viata ei

A gasit intelegere la o familie din sat care o lasa sa distribuie banii pentru alocatii si pensii din curtea lor, prin gard

“Pai ii e frica, d-aia a venit ca altfel s-ar duce din casa in casa! Daca ii e frica… Pentru viata, pentru bani, ca are bani cu ea!”, ne-a povestit Viorica Serban.

Povestea postaritei o stiu toti localnicii. Oamenii spun ca si ei sunt speriati de barbatul scandalagiu din cauza caruia femeia nu mai poate sa vina la poarta lor.

“Pentru un prost nu mai vine postarita la noi, daca o bate domne, sa-i ia gatul!”, spune Ion Solomon.

“A batut-o unu, a batut-o, i-a dat cu cutitul in cap!”, sustine Valerica Ciuflea.

“A batut-i si pe doamna si pe sotul dansei, d-abia au scapat-o vecinii. E foarte, foarte periculos domne, nu stim ce sa mai facem cu el!”, a adaugat Veronica Ciuflea.

Politistii i-au intocmit dosar penal agresorului pentru ultraj. Insa individul este inca liber, iar asta o ingrozeste pe postarita. Astazi a fost escortata de politisti, dar si de fiul si de sotul ei, insa data viitoare nu stie daca va mai avea cine sa aiba grija sa nu i se intample ceva rau din partea atacatorului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial