24 aprilie 2024

VIDEO! Ce l-a făcut pe un bătrân de 87 de ani, din Odobeşti, să încerce să îşi pună capăt zilelor!

ambulanteChinuit de soarta si ramas singur pe lume, un batran in varsta de 87 de ani din Dambovita a cedat si si-a facut singur rau. Vecinii insa i-au auzit tipetele de durere si au reusit sa-l salveze.

Acum, barbatul este in grija medicilor, care l-au operat de urgenta. Dar sunt rezervati asupra prognosticului de supravietuire.

Batranul din satul Zidurile, judetul Dambovita, isi duce singur traiul de ani buni. Unicul lui baiat, nora, dar si sotia s-au stins rand pe rand, intr-un interval scurt de timp. Pentru bietul barbat, suferinta a fost greu de suportat.

Vecin: “I-a murit copilul, nora, de tineri, nevasta. A ramas singur. A fost necajit, singur aici…”

Ruda: “Am fost la inmormantare la nora tocmai la Calarasi. Dupa ce am venit de acolo, noaptea i-a murit si nevasta batranului. Deci, intr-o saptamana, si nora, si nevasta.”

Ajuns la capatul disperarii, omul a incercat sa-si faca rau.

Un vecin a auzit vaietele batranului si a venit sa vada ce se intampla. L-a gasit mai mult mort decat viu si a alertat imediat ceilalti vecini. Oamenii au sunat la 112, iar, la fata locului, a venit un echipaj de la ambulanta, care l-a preluat de urgenta si l-a dus la spital.

Echipajul de la Ambulanta a reusit sa ii acorde la timp primul ajutor batranului si l-a transportat la Spitalul Judetean din Targoviste. Barbatul, in varsta de 87 de ani, a fost si operat, iar acum este internat in sectia de terapie intensiva.

Elena Firoiu, purtator de cuvant la Spitalul Judetean Targoviste: “Un pacient, de 87 de ani, cu o plaga injunghiata in abdomen.”

Doctorii raman insa rezervati in ceea ce priveste evolutia starii lui de sanatate. A pierdut mult sange si avand o varsta inaintata, se reface greu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial