5 mai 2024
EXCLUSIV! Familie în TEROARE! “A zis că nu ne lasă până nu ne OMOARĂ!”

EXCLUSIV! Familie în TEROARE! “A zis că nu ne lasă până nu ne OMOARĂ!”

“Ne alearga cu toporul si a zis ca nu se lasa pana nu ne omoara si pe noi!” Sunt cuvintele de disperare ale unor soti dintr-un sat de langa Targoviste, terorizati chiar de mama barbatului. Femeia, in varsta de 62 de ani, a fost externata dintr-un centru de psihiatrie, unde-si petrecuse ultimii 22 de ani, dupa ce in 1990 si-a ucis sotul.

De cand s-a intors in familie, batrana nu le mai da o clipa de pace celor apropiati. Acestia spun ca traiesc intr-o teroare si au cerut ajutorul politistilor, iar pentru moment bolnava a fost internata din nou la psihiatrie

Femeia si-a omorat barbatul in noiembrie 1990, in timp ce omul dormea. Il banuia ca o inseala asa ca a decis sa-i ia zilele. Baiatul ei s-a casatorit si are doi copii, un fiu de 16 ani si o fata de 13 ani. Familia spune ca a ramas inmarmurita cand la inceputul anului s-a trezit la poarta cu batrana ce o stia internata in ospiciu, la Poaiana Mare, in Dolj.

Nimeni nu le-a spus ca se va externa, iar de ce le era teama n-au scapat. Desi teoretic starea ei psihica se ameliorase, in realitate era la fel de agresiva, ba poate reactiona cu si mai multa violenta fata de cand fusese internata.

“A sarit la mine si la copil.Sa va omoare? La 1 noaptea, sa ma scoata afara sa ma omoare! S-a dus cu toporul si cu cutitul si peste parintii mei sa-i omoare!”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro Alina Safta, nora femeii agresive.

Nora batranei nu se mai poate opri din plans. De cand soacra ei s-a intors in curte viata familiei s-a transformat intr-un calvar.

“Cand a rupt icoanele mi-a spus – Lasa-ma sa o omor, ca ea te omoara pe tine. Pe sotia dvs? Da!”, ne-a povestit Mihai Safta, fiul femeii agresive.

Batrana a fost cat pe ce sa-si atace si cuscrii, convinsi ca acestia ii sfatuiesc de rau pe fiica lor si pe ginere.

“Cu o frica de nedescris, am ramas asa, cu un soc. Era asa agatata si busea cu picioarele in poarta si striga – Iesiti afara, fir-ati ai dracu’ de nenorociti, ca va omor!”, ne-a marturisit Elisabeta Andrei, cuscra femeii agresive.

“A inceput sa faca urat la poarta. A desprins tablele pe aici. La ce sa ne asteptam? Stam intotdeauna cu portile incuiate!”, ne-a spus Ion Andrei, cuscrul femeii agresive.

Si vecinii povestesc ca sunt infricosati de femeia bolnava psihic ce umbla mereu cu un topor in mana, amenintand pe oricine-i iese in cale

“A zis ca ori ma omoara, ori imi da foc, ma termina ea!”, ne-a declarat Elena Stamate, vecina.

“Cand se face dreptate? Cand ma omoara pe mine sau un copil?!”, se intreba pe buna dreptate Mariana Tache, o alta vecina.

“Pacienta reactioneaza bine, adecvat, neaga ca ar fi comis ceva acasa, spune ca s-a chemat politia si salvarea pentru a se scapa de dumneaei”, a precizat pentru MariusBUGA.ro dr.Lorentina Florescu, seful sectiei Psihiatrie, din cadrul Spitalului Judetean Targoviste.

Urmeaza ca medicii specialisti si instanta sa decida daca va ramane in continuare intr-un centru de specialitate sau va primi tratament la domicliu.

Vezi video la Stirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial