19 aprilie 2024
EXCLUSIV: DRAMĂ în viaţa unei educatoare din Dâmboviţa – În casă cu duşmanul

EXCLUSIV: DRAMĂ în viaţa unei educatoare din Dâmboviţa – În casă cu duşmanul

Drama in viata unei tinere educatoare dintr-un sat din Dambovita.

Femeia, in varsta de 29 de ani, a depus plangere la politie dupa ce, povesteste ea, iubitul ei, cu trei ani mai mare, si-a iesit din fire si a batut-o chiar in fata bebelusului lor.

Cei doi sunt parintii unui baietel de numai patru luni, iar educatoarea sustine ca si micutul are de suferit din cauza furiei parintelui sau.

Cel acuzat o tine insa una si buna ca doar s-a certat cu concubina sa si nici pomeneala sa o fi invinetit, dupa cum l-a reclamat.

“La cap m-a lovit. In ce zona? La spate. Cu ce v-a lovit? Cu pumnul, atunci m-a trantit, am cazut, m-am lovit de lemne”, ne-a povestit victima.

Educatoarea si-a cunoscut iubitul in urma cu patru ani. A fost dragoste la prima vedere, isi aminteste tanara.

Chiar daca iubitul ei nu are loc de munca, iar ea a contribuit din plin sa-i amenajeze locuinta si i-a dat si masina sa i-o conduca, femeia spune ca nu-si doreste altceva decat o viata linistita langa el.

“Am facut zgomot cand am intrat pe usa. Pentru asta v-a lovit? Da. Cu ce v-a lovit? Cu palmele, cu pumnii. De fata cu copilul? Da, care plangea”, isi aminteste educatoarea.

Barbatul are insa o cu totul alta varianta. El sustine ca nu s-a atins cu o palma de femeie si ca vanataile acesteia de pe maini sunt din cauza muncilor din gospodarie.

“De ce ati lovit-o? O cearta de-a noastra familiala, n-are nici un alt aspect. Dansa arata si niste vanatai pe corp.. Foarte bine, vanataile de pe corp nu trebuie sa fie doar dintr-o bataie, suntem in mediul de tara si sunt niste munci agricole in acest moment”, sustine cel acuzat.

Psihologii spun ca tanara are nevoie urgent de consiliere de specialitate.

“Si ea si copilul sufera. L-a creditat cu incredere si n-a iesit nimic din ce si-a propus”, este de parere Tamara Iscru, psiholog.

“Politistii au fost sesizati de o tanara de 29 de ani cu privire la faptul ca a fost agresata fizic de concubinul sau. In cauza s-a intocmit dosar penal de lovire sau alte violente”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial