27 noiembrie 2021
360 de locuri de muncă sunt puse la bătaie, azi, la Bursa Locurilor de Muncă!

360 de locuri de muncă sunt puse la bătaie, azi, la Bursa Locurilor de Muncă!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri 19.04.2013, începând cu ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Targovişte – Clubul Studenţilor din incinta Casei Tineretului micro VI.

Acţiunea este organizată şi în acest an la nivel naţional cu scopul de a reuni solicitanţii locurilor de muncă şi angajatorii. Acţiunile de acest gen contribuie la îmbunătăţirea transparenţei pe piaţa muncii, facilitează accesul tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă la oferta de muncă de pe piaţă, dar vine şi în sprijinul angajatorilor cu forţa de muncă disponibilă.

Bursa locurilor de muncă constituie de asemenea, un bun prilej de a comunica persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă informaţii referitoare la modalităţile prin care îşi pot creşte şansele de angajare prin materiale informative pe care AJOFM Dâmboviţa la pune la dispoziţia participanţilor.

De asemenea, personal specializat din cadrul instituţiei va acorda spijin persoanelor care doresc să îşi completeze un C.V., o scrisoare de intenţie şi la cerere, va oferii informaţii referitoare la tehnici de căutare a unui loc de muncă.

Până astăzi 16 aprilie, au fost contactaţi 133 de agenţi economici din care 35 şi-au anunţat participarea cu 363 de locuri de de muncă vacante, oferite din ramuri de activitate precum:

– industria metalurgică, comerţ, constructii, transporturi, servicii, industria alimentară, panificaţie, hoteluri şi restaurante, industria confecţiilor textile.

Datele sunt preliminare şi avem semnale că până la data desfăşurării bursei – 19 aprilie a.c., numarul locurilor de muncă va fi mai mare, avand în vedere gratuitatea serviciilor oferite actorilor principali de pe piaţa muncii.

Numărul de angajări care s-au făcut în primul trimestru al anului, respectiv 1880, ne semnalează că servicile de consiliere şi informare privind cariera, formarea profesională şi nu în ultimul rând medierea muncii, contribuie activ la creşterea numărului persoanelor angajate.

DIRECTOR EXECUTIV,

Constanţa ANGHEL

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial