3 mai 2024
Elevii Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti, musafirii Poliţiei Dâmboviţa!

Elevii Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti, musafirii Poliţiei Dâmboviţa!

eleviinfCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliţie al Judeţean Dâmboviţa a fost vizitat de elevi

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost gazda unui grup de elevi şi profesori ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Aceştia au vizitat sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, unde poliţiştii au oferit recomandări pentru prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

 Vizita a continuat la Muzeul Poliţiei Române, unde elevii au putut admira expoziţia de uniforme pe care poliţiştii le-au îmbrăcat în diferite perioade ale timpului, precum şi tehnica folosită de aceştia de la începuturile activităţii de poliţie şi până în prezent.

De asemenea, reprezentanţii unităţii de învăţământ au donat Muzeului Poliţiei Române o uniformă nouă a poliţiei naţionale din Turcia.

Ulterior, alături de poliţişti, aceştia au vizitat şi Complexul Muzeal Curtea Domnească, un obiectiv turistic reprezentativ pentru judeţul nostru.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial