27 iulie 2024

Pucioasa – A fost prins hoțul de telefoane!

pucb3Depistat în scurt timp după ce a sustras un telefon mobil

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi că unui adolescent i-a fost sustras telefonul mobil.

În scurt timp de la momentul sesizării, poliţiştii au identificat principalul bănuit  în persoana unui tânăr de 18 ani, din localitate.

Bunul sustras a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

·

www.mariusbuga.ro_images_pustiBărbat, cercetat pentru nerespectarea regimului  armelor şi muniţiilor          

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Sălcuţa, este cercetat de poliţiştii din Titu pentru comiterea infracţiunii de “nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă” după ce a fost depistat în timp ce deţinea la domiciliu un pistol cu bile, deşi valabilitatea permisului de port armă era expirată.

  •  

 

scutera1Două infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, reţinute în sarcina unui bărbat din Costeştii din Deal

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au oprit în trafic un moped condus de un bărbat de 28 de ani, din Costeştii din Deal.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere, iar mopedul era neînmatriculat.

Faţă de cel în cauză se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de “punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat” şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.  

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial