10 mai 2024

Vlădeni – A lovit şi a fugit!

accip2Cercetat de poliţişti pentru producerea unui accident de circulaţiie

În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi că pe DC 25 A a avut loc un accident de circulaţie.

Din cercetări a reieşit că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Vlădeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care circula regulamentar.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane, respectiv şoferul şi pasagerul autovehiculului care se deplasa regulamentar.

Aceştia au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, fără a rămâne internaţi.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 36 de ani, din Vlădeni.

Poliţiştii i-au solicitat acestuia să se supună testării cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat atât testarea, cât şi prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi refuz ori sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial