4 mai 2024
Durere fără margini pentru familia și apropiații lui Mihai, tânărul care a pierit în cumplitul accident petrecut pe DN 72, spre Şuţa Seacă

Durere fără margini pentru familia și apropiații lui Mihai, tânărul care a pierit în cumplitul accident petrecut pe DN 72, spre Şuţa Seacă

Durere fără margini pentru familia și apropiații lui Mihai, tânărul care a pierit într-un cumplit accident petrecut pe DN 72. În urma tragediei, rămân foarte multe semne de întrebare, iar anchetatorii urmează să pună cap la cap piesele unui puzzle foarte complicat.

Apropiații lui Mihai spun că era foarte vesel, optimist, echilibrat și că avea visuri. Era îndrăgostit și își făcea planuri împreună cu iubita lui. A mers la Târgoviște pentru câteva analize.

Apropiații ne-au povestit că își sunase iubita, să-i spună că vine spre casă. Pe bancheta din spate, avea mâncare pentru el și pentru ea. Din motive necunoscute, când a avut loc cumplitul impact, mergea însă spre Târgoviște.

Când a ieșit din Picior de Munte, pe drumul drept care duce spre Șuța Seacă, s-a întâmplat tragedia. Șoferul tirului de care s-a izbit le-a declarat atât anchetatorilor, cât și jurnaliștilor că băiatul a stins luminile și că a intrat direct în el.

La fața locului, nu s-au găsit urme de frânare. Șoferul de tir a mai spus că a părut un act de sinucidere, însă din perspectiva apropiaților lui Mihai, absolut nimic nu prevestea o așa ipoteză.

Poate s-a defectat ceva la mașină, poate uitase ceva la Târgoviște, poate se întorsese să ia pe cineva – sunt întrebări la care deocamdată nu există răspuns.

Chiar cu câteva ore înainte să moară, râdea cu colegii și le spunea că vrea să rămână cât mai mult timp în echipă. Era unul dintre cei mai buni consilieri de vânzări de la Flanco Găești și avea performanțe.

Absolut totul mergea bine în viața lui. Nu avea datorii, nu era un împătimit al jocurilor, era susținut de familie, iubea și era iubit, făcea planuri de vacanțe.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele, dar nu pot trage nicio concluzie până când nu se vor face toate expertizele.

Avem convingerea că poliția va urmări inclusiv imaginile de pe camerele de luat vederi de pe traseu, pentru a observa comportamentul în trafic atât al lui Mihai, cât și al șoferului de tir.

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că nu ar exista martori oculari în afară de șoferul de tir. Mihai nu mai poate spune acum varianta lui.

Trupul tânărului a fost depus la capela Bisericii Sf. Ilie din zona de centru a orașului Găeşti, acolo unde toți cei care doresc își pot lua rămas bun. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.

Dumnezeu să-l odihnească în lumină.

sursa – Cronica de G[e;ti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial