2 mai 2024
Proiectul de buget al municipiului Târgoviște pe anul 2022. “Este bazat pe investiții”

Proiectul de buget al municipiului Târgoviște pe anul 2022. “Este bazat pe investiții”

“Am prezentat într-o conferință de presă proiectul de buget al municipiului Târgoviște pe anul 2022.

Bugetul este bazat pe investiții, secțiunea destinată proiectelor pentru dezvoltare reprezentând aproape 60% din total și însumând nu mai puțin de 293.306.000 lei.

Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, în infrastructura socială, infrastructură de transport, infrastructură sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli.

Avem deschise, deja, zeci de șantiere de investiții și vor urma alte câteva zeci. În pofida unor dificultăți financiare deosebite, facem tot ceea ce depinde de noi pentru a menține ritmul susținut de modernizare și dezvoltare a municipiului Târgoviște, bazându-ne în primul rând pe fondurile nerambursabile puse la dispoziție de către Uniunea Europeană!

Avem în față un an provocator, cu investiții masive. Suntem la fel de serioși, la fel de implicați, la fel de entuziaști. Ne vedem pe teren!”, a anunţat Daniel Stan, primarul mun.Târgovişte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial