4 mai 2024
Două femei au rămas blocate într-o camionetă, din cauza inundațiilor, în Valea Danului, în Argeș

Două femei au rămas blocate într-o camionetă, din cauza inundațiilor, în Valea Danului, în Argeș

Două femei au rămas blocate într-o camionetă, din cauza inundațiilor, în această dimineață, în localitatea Valea Danului, în județul Argeș.

”În urma precipitațiilor abundente căzute într-un timp scurt în zona de nord a județului nostru, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în – (ora 06:22) evacuarea apei dintr-o gospodărie din localitatea Corbeni, unde un beci, un adăpost de animale și o magazie au fost inundate.

Apa a pătruns după ce un canal de scurgere a apei s-a înfundat și a fost nevoie de intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență cu un buldoexcavator;

– (07:20) extragerea a două persoane de sex feminin blocate într-o autoutilitară după ce apa unui curs de apă din localitatea Valea Danului a ajuns pe drumul comunal. Pentru evacuarea persoanelor s-a folosit un buldoexcavator de la un operator economic. Nu a fost nevoie de acordarea primului ajutor calificat;

– în prezent, după retragerea apei, pompierii intervin în localitatea Albeștii de Argeș pentru evacuarea apei din două beciuri”, anunță ISU Argeș.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial