2 mai 2024
Surse: Turcu s-ar fi sinucis în penitenciar

Surse: Turcu s-ar fi sinucis în penitenciar

Ioan Aurelian Dragoș, zis Turcu, s-ar fi sinucis, astăzi, în Penitenciarul Mărgineni.

Turcu, în vârstă de 42 de ani, avea de executat mai mulți ani de închisoare după ce fusese condamnat pentru consum de droguri, amenințare și pentru deținerea ilegală a unei arme. În trecut, fusese condamnat și pentru moartea unui taximetrist.

În urmă cu doi ani, bărbatul fusese reținut de polițiști după ce a fost surprins sub influența substanțelor interzise, în timp ce conducea. Agenții l-au lăsat la vremea aceea fără permisul de conducere.

La vremea respectivă, Turcu a făcut o transmisiune live pe contul său de socializare prin care îl amenința pe șeful poliției, comisarul Adrian Antofie.

„Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc… vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ?” , a spus Turcu în înregistrarea de pe Facebook.

Mai mult, insista să vină mascații după el, ceea ce, la scurt timp, s-a și întâmplat.

În primăvară, Turcu fusese implicat într-un nou dosar de trafic de droguri, iar problemele i s-au acutizat.

Trupul fără viață va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița, pentru autopsie.

O anchetă urmează să lămurească exact în ce împrejurări a avut loc decesul deținutului.

”La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 10:03, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un deținut din Penitenciarul Mărgineni ar fi încercat să se spânzure. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care s-ar fi spânzurat în camera de detenție. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial