16 mai 2024
Doiceşti – Cum să faci avere din… averea altora!

Doiceşti – Cum să faci avere din… averea altora!

PERCHEZIŢIE LA UN TÂNĂR SUSPECTAT DE COMITEREA MAI MULTOR FURTURI

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat autorul mai multor fapte de furt din locuinţe şi societăţi comerciale

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au efectuat o percheziţie domiciliară la numitul M.A., de 24 de ani, din localitatea Doiceşti, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Cu această ocazie, la domiciliul acestuia, poliţiştii au identificat o armă cu bile, deţinută ilegal, o armă albă precum şi mai multe unelte electrice provenite din furturi.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în perioada august 2011- decembrie 2012, a pătruns prin efracţie în incinta a două locuinţe şi a unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Doiceşti, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 27500 de lei.

Acesta a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu, lovire şi deţinere fără drept a unei arme neletale supuse autorizării, urmând ca în cursul zilei de 07 decembrie a.c., să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial