2 mai 2024

Doi turişti din Bucureşti au avut nevoie de sprijinul jandarmilor dâmboviţeni după ce s-au rătăcit în Padina!

jandmoaDoi turiști din municipiul București, aflați în dificultate în Masivul Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani.

În urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Peșetra împreună cu salvamontiştii, au intervenit în zona Canionul Horoabelor din Masivul Montan Bucegi pentru a acorda sprijin unor tineri care s-au rătăcit pe un traseu montan.

Cei doi turiști din Municipiul București, se deplasau pe traseul montan Padina-Canionul Horoabelor, iar la întoarcere, din cauza lăsării întunericului şi a condiţiilor meteorologice nefavorabile (ceaţă) au rătăcit traseul şi au cerut ajutorul jandarmilor montani.

În urma intervenţiei salvatorilor montani, turiştii bucureşteni au fost sprijiniţi şi conduşi în condiţii de siguranţă până la Padina, de unde s-au deplasat spre domiciliu.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial