17 mai 2024
DISPERARE! Poliţiştii locali din Târgovişte au intrat în grevă! “Ne-au ameninţat şi ne-au trimis la psiholog!”

DISPERARE! Poliţiştii locali din Târgovişte au intrat în grevă! “Ne-au ameninţat şi ne-au trimis la psiholog!”

Grevă spontană la Poliţia Locală din Târgovişte! Zeci de poliţişti au protestat în faţa sediului instituţiei pentru care lucrează, nemulţumiţi de salariile de mizerie pe care le primesc.

Oamenii legii spun că le-a ajuns cuţitul la os şi că nu mai au ce pune pe masă familiilor lor.

Poliţiştii şi-au anunţat superiorii că au de gând să intre în grevă, dar au rămas şocaţi de răspunsul acestora – au fost trimişi la psiholog şi avertizaţi că o să iasă… greu!

“Am fost amenintati ca daca vom face greva, ne-am dus si la consiliul local, o sa iasa greu, o sa va bag in comisia de disciplina, de seful de serviciu, sa ne trimita iar la psiholog!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Vasile Cocolici, liderul de sindicat al poliţiştilor locali.

“Toata lumea e nemultumita, strasata, incurcaturi, probleme, datorii peste tot, este foarte greu!”, ne-a mărturisit Sebastian Stan.

“570 de lei, daca dvs credeti ca se poate face ceva… D-aia am venit aici, sa ne cerem drepturile. Ne-au taiat foarte multe drepturi prin noul contract de munca, inclusiv acel prapadit de ajutor de inmormantare care se dadea in asemenea caz, deci nu se mai poate asa ceva!”, se plângea şi Constantin Chişcoi.

Revenim cu detalii şi imagini la Ştirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial