sâm. oct. 26th, 2024

pucDirectorul unei fabrici de mobila, din Pucioasa,, este cercetat penal de politisti dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a izbit de un cap de pod.

Agentii l-au testat pe barbat si au constatat ca avea o alcoolemie de 0,84 la mie, iar langa masina ar fi gasit o sticla de alcool.

In momentul impactului, autoturismul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, iar motorul s-a rupt in doua.

Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Aninoasa, in apropierea unei benzinarii. Rudele barbatului ajunse la fata locului, sustin ca de vina ar fi o haita de caini, care ar fi aparut brusc in fata masinii.

Martor: “Au sarit cainii in fata, a dat sa evite si s-a lovit de capul de pod, sunt 7-8 caini, nu poti sa dai in ei ca faci masina praf.”

Apropiatii sustin ca barbatul nu ar fi baut la volan.

Sotia soferului: “Pe camp daca te uiti sunt gunoaie din jur imprejur. Mai sunt pungi, gunoaie, acum nu stiu ce e aruncat. De alcool nu stiu.

Totusi, testul i-a contrazis 0,84 la mie. Soferul a fost transportat la spitalul judetean din Targoviste, unde i s-au recoltat probe de sange pentru stabilirea exacta a alcoolemiei.

Sotia soferului: “Daca a iesit pe picioare va dati seama ca era intr-o stare buna.”

Barbatul este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru ca a condus dupa ce a consumat alcool. Risca pana la 5 ani de inchisoare.