19 aprilie 2024
Târgoviște – Fosta centrală termică, transformată în club al pensionarilor

Târgoviște – Fosta centrală termică, transformată în club al pensionarilor

club„Este o investiţie în valoare de 500.000 lei, care vizează schimbarea funcţionalităţii unui fost punct termic, PT3, şi transformarea acestuia într-un club pentru pensionari.

La acest moment, se lucrează la compartimentări şi la închideri, s-a făcut termoizolaţia, hidroizolaţia, s-au turnat şape, urmează ca undeva până la finalul lunii octombrie această investiţie să fie finalizată.

Dintre dotările de care vor beneficia pensionarii din municipiul Târgovişte aş aminti sala multifuncţională, de asemenea serviciile de asistenţă medicală şi serviciile stomatologice gratuite…

Practic aici vor fi permanent un medic generalist şi un stomatolog, fiecare dintre aceştia acordând servicii medicale specifice.

În acest Club pot desfăşura activităţi în jur de 50 de beneficiari în acelaşi timp. În afară de medicii care vor fi în permanenţă, vor mai fi doi salariaţi, un administrator şi un angajat care să se ocupe de întreţinere şi curăţenie.

Vrem să facem un asemenea Club şi în microraionul VIII, în funcţie de finanţarea pe care o s-o obţinem, iar aceste tipuri de lucrări sunt eligibile şi pe fonduri europene şi vrem ca şi pe fonduri europene să prindem câteva cluburi ale pensionarilor.

Am început cu fonduri de la bugetul propriu, vrem să vedem în cât timp îl facem, pentru că toate punctele termice sunt cam în aceeaşi situaţie, unele chiar mai rău decât acesta din microraionul VI. Trebuie să începem cu expertizarea, după aceea proiectarea.

Am convingerea că acest Club va fi foarte bine primit de beneficiari”, a declarat Cristi Stan, primarul municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial