19 aprilie 2024
Descoperire șocantă într-un bloc din Doiceşti. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge

Descoperire șocantă într-un bloc din Doiceşti. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge

cazd3Descoperire șocantă aseară într-un bloc din Doiceşti. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit la parter, într-o baltă de sânge, de un vecin care a dat imediat alarma.

Omul, rănit grav, nu a mai putut fi salvat de medici, iar cazul a fost preluat de polițiști, care încearcă să afle ce s-a întâmplat.

cazd8Anchetatorii nu exclud nicio ipoteză privind moartea bărbatului.
Bărbatul în vârstă de 42 de ani, tatăl a doi copii adolescenți, era divorțat de trei ani. Își cumpărase un apartament în Doicești și locuia singur. Unul dintre vecini l-a găsit aseară într-o baltă de sânge, la parterul blocului.

cazd1Andreea Dorobanțu, fosta soţie a victimei: „Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe siret și să fi căzut. Fiind și băut, de pe balustradă aia, că e foarte mică balustradă aia. E un pericol balustradă aia.”

cazd7Reporter: „De cât timp să fi fost mort?”
Vecin: „Nu știu, nu pot să îmi dau seama.”
Reporter: „S-a certat cu cineva?”
Vecin: „Nu s-a certat cu nimeni”.

cazd9La fața locului a fost chemat și un echipaj de la ambulanță. Din nefericire, când au ajuns medicii acolo bărbatul era decedat deja.

cazd6Apropiații bărbatului spun că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat.

cazd2Prieten: „El a fost plecat în Irak, lua salariu 1800 de dolari și salariu în țară. A venit cu 10.000 de dolari, și-a cumpărat garsonieră.”
Reporter: „Mai rămăsese cu bani?”
Prieten: „Mai rămăsese, avea bani.”

cazd4Cazul a fost preluat de polițiști. Cel mai probabil, spun anchetatorii, bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Însă, în urmă necropsiei, urmează să se stabilească exact ce i-a cauzat decesul.

cazd5sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial