28 aprilie 2024
ULTIMUL DRUM! Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, la ieşire din Moroieni! Era pe locul mortului! IMAGINI EXCLUSIVE!

ULTIMUL DRUM! Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, la ieşire din Moroieni! Era pe locul mortului! IMAGINI EXCLUSIVE!

Un tanar de 27 de ani, din Aninoasa, si-a pierdut viata, in aceasta dimineata, intr-un cumplit accident de circulatie! Era pe scaunul din dreapta, intr-o masina condusa de un prieten de-al sau, de 23 de ani. Veneau dinspre Sinaia si cu putin inainte sa intre in localitatea Moroieni soferul a pierdut controlul volanului, a iesit de pe drum si s-a izbit violent de un pom. Nenorocirea a facut ca pasagerul din dreapta sa fie prins ca intr-o menghina intre fiare, iar pana la sosirea salvatorilor murise deja. Politistii trebuie sa stabileasca acum cauza accidentului. Este posibil ca soferul sa fi atipit la volan, ori sa fi mers cu prea multa viteza si sa fi derapat. La fel de posibil este sa fi consumat si alcool, pe bancheta din spate a masinii oamenii legii descoperind mai multe cutii cu bere. I s-au recoltat probe de sange si urmeaza sa se stabileasca daca bause inainte sa se fi urcat la volan. In masina erau trei barbati, doi au scapat cu rani minore, iar pentru cel de-al treilea rudele se pregatesc de inmormantare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial